Dog Lovers GoldDe Voordelen van Dog Lovers Gold

* Lamvlees Meel, Kippenvlees Meel, Verse Zalm en Gedroogde Eieren voor een uitstekend
  Aminozuren Patroon
100% Gegarandeerd, Gèèn Maïs, Tarwe of Soja, Gèèn vulstoffen!
* Hypoallergeen en Glutenvrije Bruine Rijst. Perfect voor gevoelige honden
* Geselecteerde Groenten en Fruit
* Pure Zalmolie, Kippenvet en Lijnzaad voor Optimale Omega 3 & 6 vetzuren  
   EPA/DHA voor Soepele Gewrichten, Glanzende vacht en Gezonde Huidconditie
* Probiotica, Prebiotica and Chelated Mineralen om een Sterk Immuunsysteem te Bevorderen, 
   Maag- en Darmproblemen te verminderen en een Gezonde  Balans van Bacteriën 
* Holistische Formule voor Alle Leeftijden; Puppies, Volwassen en Oudere honden
* Gèèn toegevoegd Suiker of Zout 
* Gèèn chemische kleurstoffen of houdbaarheidsstoffen
* Op volledig Natuurlijke wijze geconserveerd met antioxidant op basis van Rozemarijn,
   Vitamine E en Vitamine C
* Uitstekende Verteerbaarheid 
* Zeer Smakelijk-Honden zijn er gek op ! 
Dog Lovers Gold is een gepatenteerd merk en verkrijgbaar in alle EU landen.
Filosofie
De meeste honden en katten doen het heel goed op een dieet samengesteld uit vers vlees, gevogelte, vis, eieren, groenten, fruit, oliën, regelmatig een vers bot en een beperkte hoeveelheid goed verteerbare koolhydraten.
Een uitstekende voedingsmethode maar in de praktijk is het lang niet altijd voor iedereen haalbaar om dagelijks een goed uitgebalanceerd dieet samen te stellen, dit vergt namelijk nogal wat tijd en kennis van zaken, nog afgezien van de meestal hoge prijs en een eventueel opslagprobleem.
De meeste dierenliefhebbers geven daarom de voorkeur aan een droogvoer, of sommige wisselen de versvlees maaltijden af met een bepaald merk droogvoer. Helaas krijgt de hond dan meestal een merk dat uit een overschot aan minder gezonde granen en slechts uit één of twee dierlijke eiwitbronnen bestaat, en vaak ook nog onvoldoende of helemaal geen goede kwaliteit oliën en belangrijke probiotica bevat. Tarwe, maïs, soja, bietenpulp en andere goedkope vulstoffen staan meestal bovenaan in de ingrediëntenlijst van menig merk..... laat u niet van de wijs brengen een snel lesje in de materie leert dat dit voor uw hond of kat minder geschikte stoffen zijn!... volgens vele voedingsexperts zijn deze granen de grootste oorzaak van huidallergieën, darm- en maagstoornissen en andere gezondheidsproblemen.
Bekijk en vergelijk kritisch de eerste 10 ingrediënten op de verpakking. 
Merken wiens samenstelling uit deze goedkope en irriterende graansoorten bestaan kan men wat betreft de gezondheid van uw huisdier beter niet gebruiken.
Dog Lovers Gold heeft maar liefst 4 VERSCHILLENDE eiwitsoorten bij de eerste 10 ingrediënten staan voor een werkelijk optimale eiwitbalans: Lamvlees meel, Kippenvlees meel, Verse Zalm en hele gedroogde Eieren
en... gèèn tarwe, maïs of soja producten!
De belangrijke vetcalorieën bestaan uit zeer gezonde Zalmoliën, Kippenvet en Lijnzaad. Deze ingrediënten zijn rijkelijk voorzien in de belangrijke Omega 3 & 6 vetzuren met EPA en DHA en worden mede hierdoor tot de beste en meest efficiënte dierlijke vetbronnen gerekend. ..dus gèèn lagere kwaliteit zonnebloemolie!
De voor het proces van droogvoer benodigde koolhydraten bestaan uitsluitend uit fruit, groenten en mineraalrijke en glutenvrije bruine rijst, de minst darmstoornis veroorzakende graansoort voor u hond en kat! De samenstelling is volledig hypoallergeen en glutenvrij.
Alle grondstoffen zijn stukvoorstuk goedgekeurd voor menselijke consumptie, maar er is meer!... een uitgebalanceerd dieet is namelijk niet compleet zonder allerlei belangrijke enzymen en mineralen die tijdens het verhittingsproces van droogvoer deels verloren gaan.
Dog Lovers Gold bevat, vanuit het streven naar een zo gezond mogelijke voeding, ook Probiotica en Chelated mineralen (aan aminozuren gebonden mineralen voor verbeterde opname). Vanwege deze bijzondere samenstelling kunnen huidklachten, darmproblemen of allergieën snel verdwijnen of sterk verminderen.
Bij Dog Lovers Gold is kwaliteit van het hoogste niveau het uitgangspunt.
Afhankelijk van leeftijd en inspanningsniveau eet uw hond MEER of MINDER van hetzelfde hoogwaardige voer en dekt hiermee volledig zijn individuele behoefte. Uw hond heeft geen behoefte aan een laag kwaliteitsvoer dat vol zit met slecht verteerbare maïs, tarwe of bietenpulp. Vooral de groep oudere honden hebben vaak last van verteringsproblemen en u bewijst deze honden zeker geen gunst door hun een dergelijk samengesteld voer te geven.
Wie wil variëren doet er goed aan zijn hond af en toe een stuk verse vuile pens of een vers ongekookt bot met vleesresten van de slager te voeren.
Zogende teven, pups in de groeifasen en actieve honden die dagelijks veel energie gebruiken hebben geen behoeften aan ander voer maar aan MEER voedsel met een voldoende toereikend vetpercentage om hun hogere caloriebehoeften te dekken...... alles wat u hoeft te doen is Dog Lovers Gold te voeren, honden zijn er gek op! Afhankelijk van leeftijd en activiteitenniveau zorgt één of meerdere porties per dag voor een werkelijke evenwichtige en gezonde lichaamsontwikkeling met een prachtig hoogglanzende vacht en uitstekende showconditie.
Door gebruik te maken van uitsluitend de meest voedzame en gezondste ingrediënten, zonder toevoeging van goedkope irriterende vulstoffen, biedt Dog Lovers Gold als één van de echt weinige merken het allerbeste wat mogelijk is op het gebied van moderne droogvoeding, ...een gezond, eerlijk en goed betaalbaar alternatief voor alle dierenliefhebbers… door onafhankelijke productie, import en rechtstreekse verkoop aan kennels, fokkers en individuele hondeneigenaren is Dog Lovers Gold niet alleen veel gezonder voor uw hond maar ook goedkoper dan ieder ander enigszins vergelijkbaar merk.
Ingrediënten die wij gebruiken in onze Formules
We zijn er trots op om te kunnen zeggen dat de door ons geselecteerde ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit zijn. Om huidklachten en allergieën te voorkomen gebruiken wij absoluut GEEN Maïs, tarwe of soja producten in onze samenstellingen.

                                         

Lamvlees meel
Geschikt voor menselijke consumptie.
Goede bron van hoogwaardige eiwitten met een uitstekend aminozuren patroon. 
Kippenvlees meel
Geschikt voor menselijke consumptie. Kip heeft een laag as gehalte, hoog eiwitgehalte en goed verteerbaar.
Verse Zalm
Voorziet in de levering van hoogwaardige eiwitten en uitstekende bron van Omega 3 vetzuur, zeer geschikt in combinatie met vlees en gevogelte voor een gebalanceerd aminozuren patroon.
Vis meel
Goede bron van eiwitten en vetten. Rijk aan Omega-3 vetzuur. Zeer smakelijk voor katten
Gedroogde Eieren
Geschikt voor menselijke consumptie. Eieren zijn zeer goed verteerbaar met een extreem hoog gehalte aan dierlijke eiwitten
Bruine Rijst
Een rijke natuurlijke bron van koolhydraten, vezels,vitaminen en mineralen in het bijzonder: Riboflavine, Calcium, Fosfor, IJzer en Magnesium.
Kippenvet
Goede bron van dierlijke vetten. Rijk aan Omega 6 vetzuur. Zeer bevorderend voor een goede conditie van de huid en vacht.
Zalmolie
Een uitstekende leverancier van gezondheidsbevorderende Omega 3 & 6 vetzuren. Zeer goed ingredient om huid- en vachtproblemen te voorkomen
Appels
Een natuurlijke bron van vezels, vitaminen en mineralen
Wortelen
Een natuurlijke bron van vezels, vitaminen en mineralen. Rijk aan bètacaroteen.
Doperwten
Een natuurlijke bron van vezels, vitaminen en mineralen.
Gedroogd Biergist
Goede bron van natuurlijke vitamine B en mineralen.
Lijnzaad
Een natuurlijke plantsoort rijk aan Omega 3,6 & 9 vetzuren. Bevorderd een goede conditie van de huid en vacht en versterkt het immuun systeem.
Yucca Schidigera
Heilzaam plantaardig ingrediënt van natuurlijke oorsprong tegen huidklachten en infecties van de huid. Werd vroeger door de indianen gebruikt tegen een scala van huidproblemen.
Rozemarijn
Plantaardig ingrediënt met een krachtige werking als antioxidant om de oliën en vetten te stabiliseren, zeer effectief middel bij het natuurlijke conserveringsproces in plaats van chemische middelen.
Pepermunt
Een natuurlijke plantaardig ingrediënt met een smaakvolle aroma. Recente Universiteit studies hebben aangetoond dat Pepermunt natuurlijke eigenschappen heeft om huidinfecties te onderdrukken.
Chelated Mineralen
Alle mineralen die belangrijk zijn voor een optimale gezondheid. Chelated mineralen zijn mineralen die gebonden zijn aan aminozuren waardoor een sterk verbeterde opname van de mineralen door het lichaam plaats vindt. Door uitgebreide Universiteit studies is aangetoond dat chelated mineralen 300 % tot 500 % beter worden opgenomen dan niet chelated mineralen.
Enterococcus Faecium
Werkzaam natuurlijk micro-organisme beter bekend onder de naam Probiotica. Gezonde bacterie die de spijsvertering en een gezonde bacterie balans bevorderd. Effectief in stressvolle situaties zoals bij reizen en algehele nervositeit. Onmisbaar ingrediënt in droogvoeders.
Cranberries
Een natuurlijk product met een antibacteriële werking die door regelmatig gebruik infecties aan de urinewegen bij katten kan helpen voorkomen. 
Alfalfa
Een rijke natuurlijke bron van antioxidanten, enzymen en minerale spoorelementen. Alfalfa versterkt het immuunsysteem en verlaagt het slechte cholesterol gehalte. 
Complete Vitaminen
Alle vitaminen die belangrijk zijn voor een optimale gezondheid.

Dog Lovers Gold gegarandeerde analyse


Ruwe eiwitten
min.
26.00 %
Vitamine A
min.
20.000 lU/kg
Ruwe vetten
min.
18.00 %
Vitamine D3
min.
  1.350 IU/kg
Ruwe vezelstoffen
max.
3.70 %
Vitamine C
min.
80 mg/kg
Ruwe as
max.
8.70 %
Vitamine E
min.
184 IU/kg
Vocht
max.
10.00 %
Koper
min.
12 mg/kg
 
 
 
Omega-6 vetzuren 
min.
3.55  %
 
 
 
Omega-3 vetzuren
min.
0.89 %

Verkrijgbaar in 5kg & 15kg zakken

Ingrediënten:
Lamvlees meel, Bruine Rijst, Kippenvlees meel, Kippenvet (geconserveerd met gemengde Tocopherols), Verse Zalm, Gedroogde Eieren, Lijnzaad, Zalmolie, Appels, Wortelen, Doperwten, Gedroogd Biergist, Pepermunt, Yucca Schidigera extract, Probiotica Enterococcus Faecium, Prebiotica Fructo-Oligosaccharides en Mannan-Oligosaccharides, Natuurlijk antioxidant geconserveerd met Rozemarijn en Tocopherols, Vitamine A supplement, Vitamine D3 supplement, Vitamine E supplement, Vitamine C supplement Ascorbiczuur, Vitamine B12 supplement, Riboflavine Supplement, Niacine Supplement, Pantothenate, Folic zuur, Biotine, Pyridoxine Hydrochloride, Inositol, Thiamine, Choline Chloride, Potassium Chloride, Bètacaroteen, IJzer Aminozuur Chelate, Ferrous Sulfaat, Koper Aminozuur Chelate, Koper Sulfaat, Zink Amino Acid Chelate, Zink Sulfaat, Mangaan Sulfaat, Kobalt Carbonate, Selenium, L-Carnitine.
Samengesteld om te voldoen aan de door FEDIAF opgestelde richtlijn voor Compleet Hondenvoer geschikt voor Alle Leeftijden
Uw hond is een individu en om uw hond een gezond en gelukkig leven te geven moet u uw hond voeren naar zijn/haar individuele behoeften. Wij adviseren om een volwassen hond tweemaal per dag te voeren. Uw hond kan meer of minder voer nodig hebben dan vermeld staat in de tabel op de verpakking. Puppies tot circa 6-8 maanden oud hebben circa twee keer zoveel eten nodig als volwassen honden, verdeeld over 3 tot 4 gelijkwaardige maaltijden per dag. Zwangere teven hebben vanaf circa 3-4 weken voor bevalling circa 50 % meer voeding nodig als normaal, verdeelt over 3 gelijkwaardige maaltijden per dag.