JarcoJarco, Natuurzuivere honden en kattenvoeding

Voor een gezonde mooie hond .. door fokkers ontwikkeld .. door kenners gevoerd

100% natuurzuiver, en dat merk je. 
Jarco producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, Jarco hondenvoer is in tegenstelling tot vrijwel alle merken hondenvoer uitsluitend samengesteld uit 100% natuurzuivere bestanddelen zonder toevoeging van antioxydanten, conserveringsmiddelen, geur, kleur- en smaakstoffen. Jarco hondenvoeding staat hiermee niet alleen garant voor een gezonde mooie hond maar is ook de aangetoonde oplossing voor vacht- huidproblemen en slecht etende honden. 

Volledig assortiment .. voor iedere leeftijd:
De complete maaltijden zijn toegespitst op de verschillende levensfasen van de hond, zo is er Jarco pup brok voor pups vanaf 4 weken, Jarco brok en Jarco mix voor de jonge en volwassen hond en Jarco senioren brok voor de wat oudere hond. Met het uitgebreide scala aan maaltijden kunt u naar hartenlust variëren. Ook de honden extraatjes zijn met zorg samengesteld. Zo is er Jarco caroteen (pigment versterker) en Jarco rundvet (voor slecht etende honden) en als beloning natuurlijk de Jarco Snacks. Ook leveren wij Jarco vega brok en vega mix, (vegetarisch) deze zijn speciaal bedoeld voor honden die toch jeuk blijven houden vanwege allergie voor dierlijke bijproducten. 

Neem de proef en ontdek ook het verschil.
Heeft uw hond gezondheidsproblemen en/of wilt u gewoon het beste voor uw hond(en) dan helpen wij u met plezier aan een kosteloos voedingsadvies, Jarco heeft een zeer ruim assortiment natuurzuivere hondenvoeding, de oplossing voor uw hond zit hier beslist tussen. Wilt u zo'n persoonlijk voedingsadvies en een of meerdere Jarco producten eens proberen, heeft u vragen over de prijzen en onze bezorgservice neem dan gerust vrijblijvend contact op, wij helpen u met plezier. 

De hond is een carnivoor en vooral een prooi eter.
Aangezien de mens van de hond een huisdier heeft gemaakt hoeft de hond niet meer zelf zijn eten te roven. Toch moet de hondenbezitter opletten wat men de hond te eten geeft. Het is namelijk belangrijk dat de hond eten krijgt waarvan de voedingsstoffen zoveel mogelijk overeen komen met de lichaamsbouwstoffen van de hond. 

De belangrijkste voedingstoffen zijn:
Andere belangrijke voedingstoffen zijn:
Deze voedingsstoffen behoren in alle maaltijden van de hond te zitten. Men kan niet bijvoorbeeld ’s morgens een voeding geven met een gedeelte van deze voedingsstoffen en ’s avonds het aanvullende gedeelte. De voeding moet dus altijd in balans zijn. In vers vlees zitten al deze voedingsstoffen maar ook in volledig hondenvoer. Als men kiest voor een volledig droogvoer is het wel aan te raden af en toe eens vers vlees bij te voeren. Ook is het belangrijk om altijd een kom vers water naast de voerbak te zetten, zodat de hond voldoende kan drinken tijdens of na het eten van de maaltijd.