Carnibest Puppymelk
Omschrijving: 

De basis van deze melk bestaat uit de beste kwaliteit biologische melkpoeder. De melk is optimaal qua verhoudingen, oplosbaarheid en smaak.

Carnibest Biologische Puppymelk is uiteraard compleet qua samenstelling en voldoet aan alle gestelde eisen. Normaliter, als men Carnibest voert, is instant puppymelk vaak overbodig. Doch als fokker is het een veilig idee om het product in huis te hebben, voor noodgevallen of bij zeer grote nesten.

In principe is dit product gemaakt voor pups, maar men kan het ook geven aan andere zoogdieren zoals kittens en egeltjes.

Carnibest Biologische Puppymelk is licht verteerbaar en heeft het unieke aspect, dat het de darmflora van pups en kittens zeer snel opbouwt.
Complete melkvoeding voor pasgeboren pups. Carnibest Biologische Puppymelk kan geheel de moedermelk vervangen. Men kan deze puppymelk ook deels geven, als aanvulling op de moedermelk, mocht de moeder te weinig melk produceren of een groot nest hebben geworpen. 

Voor andere zoogdieren, zoals kitten, fretjes, egeltjes, etc., is deze melkvoeding ook te gebruiken. Al vanaf de geboorte van het dier tot en met de speenleeftijd, kan Carnibest Biologische Puppymelk verstrekt worden.

Carnibest Puppymelk, 400 gram

Carnibest Puppymelk, 400 gramEuro 19.90Aantal